VasaPrica752

Manifest

Manufaktura koja priprema poslastice bajne, sireve, vina, specijalitete, Francuske tajne! Delikatesi, Vaš izbor ukusa za srce tvoje, sirevi, vina što potiču iz francuske Savoje!

Iz Savoje se objavljuje manifest, baš poruka, iz francuskih Alpa potiče tajna ko preporuka! Francuske tajne u sirevima savojskog recepta, iz tradicije francuske kuhinje, alpskog koncepta... sign

... Zaključci, hedonistički cvrkut sa društvene lajne. Na Tviteru, preporuka Fejsbuka: Francuske tajne!
Nepca osete okus francuskih sireva, kolajne, ko hedonistički orden Savoje, Francuske tajne!


Aroma Francuskih tajni, balansirana tekstura, homogeni užitak za čula, savojska struktura!
Sirevi iz francuskih Alpa, renomirana vina, u koturima Francuskih tajni, balansu tanina...

DRAGAN, FACEBOOK

Francuske Tajne otkrio sam na svoj rođendan, 2016. godine. Oduševili su me i pre nego što sam probao same sireve. Umeće, veština i stil Olivijea dok je, kao da igra moderni balet, sekao kolutove sireva žicom.

Njegova energija i pozitivna ljudska priroda uz uvek prisutan osmeh na licu plene. A tek sirevi...

Do Olivijeovog dolaska takve nismo imali u Srbiji. Odmah sam ga pozvao na naš festival i radostan sam što je od tada redovan izlagač.

Više od 1000 mojih pohvala, mogu da posvedoče reči otpravnika poslova ambasade Francuske u Beogradu na svečanom otvaranju festivala na kojem je zemlja gost bila upravo Francuska…

„Gospodine, ja ovakve sireve ni u Parizu nisam mogao da nađem”.

Svaka čast Olivije, i hvala što si nam doneo ove francuske sireve u Srbiju!

Srba Jovanović, osnivač Balkan Cheese FestivalaVIŠE O FESTIVALU
Miljana

Miljana

OKTOBAR 2017.

Bože, savršenog li sira. Tako dobar sir sam probala samo u Londonu u jednoj francuskoj radnji. Jaki, puni ukusi, obaraju s nogu, naročito ako vam je, kao i meni, sir slabost. Štedljivo i polako jedite i uživajte u svakom zalogaju.

Goran

Goran

MART 2018.

Sve pohvale... treba odvojiti malo vremena i porazgovarati sa Olivijeom malo o sirevima, a i ostalim stvarima :) Iz njega zrači žar i entuzijazam i nadam se da će tako i ostati.

Vladimir

Vladimir

MART 2018.

Kao veliki ljubitelj i poznavalac sireva, odgovorno tvrdim da kvalitetnije stare sireve nisam nikad probao! Samo tako nastavite :) Ljubazni, topli i kulturni domaćini na štandu. Sve pohvale prodavcu!

Ankica

Ankica

JUL 2017.

Sinoć sam u Apatinu kupila dve vrste sira, ulicom sam kao dete jela i uživala. Sirevi su vam fantastični. Nadam se da ćemo se još negde sresti i uživati u vašim proizvodima.

Domaćini puni entuzijazma zrače tako velikom, pozitivnom harizmom da i oni koji nisu ljubitelji sira, posle priče sa njima i kad probaju njihove prelepe sireve, mogu doći samo u jednu nedoumicu, koji SIR odabrati za poneti i uživati uz njega, da li neki lakši za jutarnje uživanje ili neki jači za neko poslepodnevno uživanje, ili one prave za večernje uživanje uz društvo i čašu dobrog crnog vina... Svaka čast i nastavite ovako, a ako može bolje od ovoga onda i bolje :)NEBOJŠA, FACEBOOK

Prati nas u stopu!

Ima nas svuda! Pronađi nas na društvenim mrežama, ali i na pijacama, sajmovima i bazarima širom cele Srbije!


Prodavnica:

Kalenić pijaca, lokal 222, Beograd

Uto – Ned, 8:00 – 16:00

TC Delta City, prizemlje, Novi Beograd

Pon – Ned, 10:00 – 22:00

Društvene mreže